Groepsaankopen

Om onderstaande Bullion Zilver munten aan de best mogelijke prijzen te kunnen aankopen,  verzamelt ZITTERGIES.BE geïnteresseerden om samen tot een grote bestelling te komen.  Op die manier kunnen bv. Monster Boxen (250 tot 500 voorverpakte munten) worden aangekocht met een klein budget en de verzendkosten laag worden gehouden.

Voor onmiddellijke aankoop:


Voor aankoop nieuwe oplage 2020:

Deze worden pas aangekocht zodra het minimum aantal behaald is.  Uiteraard pas zodra deze beschikbaar worden (2020)

1oz Silver – NIUE Athenian Owl 2020

 

Minimum aankoop:  1 Tube (20 munten)
Deze worden aangekocht per 500 stuks. De overige niet verkochte stuks worden door ZITTERGIES.BE aangekocht.

Stand op 07/08/2019:   160 stuks

1oz Silver – CANADIAN Maple Leaf – 2020

 

Deze wordt aangekocht per Monsterbox van 500 stuks.  Per schijf die boven de 500 stuks komt wordt er een Monsterbox besteld.  De overige niet verkochte stuks worden door ZITTERGIES.BE aangekocht.

Stand op 07/08/2019:   50 stuks


VOORWAARDEN:
Indien je wil meegenieten van deze groepsaankopen, neem dan contact op via onze
contact-pagina

Inschrijvingen voor de groepsaankopen kunnen enkel in schijven van 25 stuks (Tube verpakkingen) of 20 stuks (Tube voor de OWL).  Indien je losse munten wil aankopen doe je dit best via  https://www.zittergies.be/product-categorie/bullion-munten/

Er wordt een voorschot gevraagd van €250,- per tube van 25 munten of €200,- per tube van 20 munten (OWL).  De rest wordt betaald bij levering of afhaling.
Er wordt een eenmalige bijdrage van €5,- aangerekend om deel te nemen aan een groepsaankoop. De munten kunnen na afspraak afgehaald worden te Roeselare (West-Vlaanderen) of Aalter (Oost-Vlaanderen).  Opsturen kan volgens de normale verzending kosten.

Prijzen zijn uiteraard afhankelijk van de zilverprijs, maar door het grotere aantal kan de prijs lager gehouden worden dan losse aankopen.  Aankoopprijs wordt kenbaar gemaakt na bestelling. Voor de nieuwe oplages van 2020 wil dit ook zeggen dat we over ongeopende nog niet verhandelde munten beschikken.

Iedere inschrijver krijgt een officiële voorschotfactuur van Zittergies.be
Je kan ieder moment ook terug uitstappen, zolang de groepsaankoop nog niet is uitgevoerd. Hiervoor wordt 2% van het voorschot aangerekend.
Uitstappen na uitvoering van de groepsaankoop kan ook mits een aanrekening van 5% van het voorschot.
Indien een bepaalde munt niet beschikbaar komt kan er uiteraard kosteloos worden uitgestapt. Er zal ook een aanbod naar een andere type worden voorgesteld, dit in samenspraak met de intekenaars.

Uiteindelijke aankoopprijs wordt enkel kenbaar gemaakt aan de intekenaars van de groepsaankoop

TIJDSTIP: Enkel inschrijvingen die ontvangen zijn (op rek. zittergies.be) 2 dagen voor het ingaan van de groepsaankoop hebben recht op de uitgevoerde groepsaankopen. Er wordt geen discussie aanvaard over te laat ontvangen betalingen!
Door de aard van veranderende zilverprijs wordt de datum & prijs van groepsaankoop niet gecommuniceerd op voorhand.
Er wordt op de groepsaankoop geen winstpercentage gerekend, maar een éénmalige bijdrage van €5,- op je totale groepsaankoop