Pressburg Mint kennismaking AKTIE

Sinds kort is Zittergies een officiële verdeler van zilver/gouden bullion investeringsmunten geslagen door Pressburg Mint.

Om de eerste bestelling te ondersteunen en jullie kennis te laten maken met deze fantastische Mint houdt Zittergies een mooie aktie, waar iedereen kan van genieten.  Naast de return waar iedereen kan van genieten, kunnen er verschillende prijzen gewonnen worden, waaronder 1Kg Niue Silver Note Coinbar.

 

De aktie loopt vanaf maandag 16/05/2022 tot 30/06/2022.

 

Overzicht van alle Pressburg Mint producten

 

Wat houdt de aktie in?

Op alle produkten aangekocht tussen 16/05/2022 tot 30/06/2022 krijg je na levering van de produkten een online waardebon met een tegoed van 2% van de aangekochte waarde.  Deze waardebon is geldig tot 31/12/2022 en kan 1x gebruikt worden.  Er is geen minimum aankoopwaarde en er zijn geen uitgesloten produkten die je hiermee kan aankopen.  Een waardebon kan niet worden uitbetaald, noch kan een overschot terug worden betaald.

Per gestarte aankoopschijf van € 100,- aan Pressburg Mint produkten zal je een lot nummer ontvangen.
Op 30/07/2022 zullen de prijzen verdeeld worden over de loten. Je kan je kansen enorm vergroten door de facebook pagina van Zittergies te liken/volgen.  Jouw aantal loten wordt dan namelijk vermenigvuldigd met 1.5 gedaan. (bv 20 lotnummers -> liken pagina -> 30 lotnummers)

Het is mogelijk, afhankelijk van het succes van de aktie, dat bestellingen die Pressburg Mint producten bevatten, pas na de aktie worden verzonden.  De munten die besteld worden tijdens de aktie maken deel uit van onze eerste bestelling bij Pressburg Mint.  Dat is ook meteen de reden waarom alle Pressbur Mint preoducten op een status van Beschikbaar via nabestelling staan.

 

Wat valt er te winnen?

Het aantal prijzen hangt af van het succes van de aktie, en zal als volgt verdeeld worden:

Per verkochte (in periode) Prijs
300 oz Zilver, of 100 oz Goud 1 x Tokelau – $6 – Chronos 2022 (bullion)
1500 oz Zilver, of 500 oz Goud 1 x Niue – Silver Note Coinbar – $50 NZD – 2022
 (Verzending  is ten laste van de winnaar, uiteraard kan deze samen met de volgende bestelling verstuurd worden)

 

Voorwaarden:

WEDSTRIJD:
Aktie is enkel geldig voor klanten uit België en Nederland.
Wedstrijd is enkel geldig voor betaalde bestellingen/aankopen tussen 16/05/2022 en 30/06/2022.  Enkel de aankopen van Pressburg Mint producten worden in aanmerking genomen.  Indien blijkt dat er van de bestelde producten geen voldoende voorraad meer is bij Pressburg Mint, kunnen de verdiende lotnummers geldig blijven indien het bedrag met andere producten wordt opgevuld (dat hoeven dan geen Pressburg Mint producten te zijn).  Indien dat deel van de bestelling wordt geannuleerd, vervallen ook het respectievelijk deel van de lotnummers.
Om te kunnen deelnemen aan de wedstrijd moeten de bestellingen betaald zijn voor het einde van de aktie, dus ook bestellingen die zullen worden opgehaald.
Het is mogelijk, afhankelijk van het succes van de aktie, dat bestellingen die Pressburg Mint producten bevatten, pas na de aktie worden verzonden.
De gewonnen prijs is vast en kan niet worden omgeruild tegen andere producten of geld.
Verzending is ten laste van de winnaar.  Deze kan ervoor kiezen om deze samen met een volgende bestelling te laten opsturen.

 

2% CASHBACK in de vorm van een WAARDEBON:
Op alle aankopen van Pressburg Mint Producten die bij Zittergies zijn gedaan tussen 16/05/2022 en 30/06/2022 en betaald voor het einde van de aktie (30/06/2022), ontvangt de koper 2% in waardebon terug.  Deze waardebonnen zijn specifiek voor deze aktie en hebben een beperkte geldigheid, namelijk geldig tot 31/12/2022.  Ze kunnen ook gebruikt worden om niet Pressburg Mint producten of zelfs toebehoren mee aan te kopen.  De bonnen zijn 1x geldig, kunnen niet meerdere keren voor één of meerdere aankopen worden gebruikt.  Bij poging tot misbruik verliest de bon onmiddellijk zijn waarde en worden eventueel geplaatste bestellingen/aankopen met deze bon geannuleerd.

vb:  Je hebt een aankoop gedaan van €270,- volgens de voorwaarden van de aktie.
-> Je ontvangt na de aktie een Digitale Waardebon ter waarde van €5,40 geldig tot 31/12/2022
-> Je ontvangt 3  (of 5 indien je onze facebook pagina liked) lotnummer waarmee je kans maakt op een prijs uit de prijzenpot

 

VEEL SUCCES

 

opgemaakt 16 mei 2022
wijziging 17 mei 2022: aanpassing levertijd aktie