Punten verzamelen

STOPZETTING PUNTEN VERZAMELEN

om onmiddellijk de beste prijs te kunnen aanbieden is er beslist om te stoppen met het verzamelen van punten op de aankopen en dit vanaf 03/05/2021.
Niemand zal de waarde van zijn punten verliezen, en zal eind mei een kortingscode ontvangen met het totaal van de verzamelde punten.

 

Nieuw bij ZITTERGIES.BE:

Vanaf Maart 2020 ontvang je bij iedere bestelling punten (vergelijkbaar met een klantenkaart, maar dan ééntje die je niet kan verliezen).  De ontvangen punten kunnen dan bij een volgende bestelling ingewisseld worden om een korting te krijgen op je order.

 

Je ontvangt 1 punt per gespendeerde Euro.  Er worden geen punten verzameld indien een KADO- of KORTINGS-bon wordt gebruikt.  Per ingewisseld punt krijg je 0,01 Euro korting.

 

Je kan je punten raadplegen op je ACCOUNT pagina. 

Het systeem is nieuw, hou er dus rekening mee dat er wel eens een foutje kan gebeuren in de puntenverwerking.  Dit kan zowel in positieve of in negatieve manier gebeuren.  Bestellingen waar de ingewisselde punten foutief verkregen punten zijn, zullen pas uitgevoerd worden aan de normale prijs en normale kortingen zijn voldaan.
Indien je denkt dat uw punten totaal niet klopt, laat ons zeker iets weten via ons CONTACT formulier.

De verzamelde punten blijven geldig zolang de actie loopt. (De actie van de verzamelde punten kan ten alle tijde stop gezet worden.  Bij stopzetting van het uitvoeren van het verkoop via ZITTERGIES.BE vervallen ook de punten).  Er kunnen uiteraard niet meer punten (in waarde) ingewisseld worden dan de totale som van de bestelling.

Punten zijn niet uitwisselbaar tegen uitbetaling, en dus enkel geldig als korting bij een nieuwe bestelling.