Informatie

Zittergies.be is een website gespecialiseerd in in Zilveren Bullion  munten.  Hiernaast worden ook toebehoren aangeboden om deze munten op te bergen of te onderhouden.  Het aanbod is ondertussen ook al uitgebreid met andere munten, oude aandelen en postzegel toebehoren (postzegelalbums, insteekboeken, catalogus).


Deze website beheer ik in bijberoep en is dus niet mijn hoofdberoep.  Ik probeer alle vragen binnen de 24 uur te beantwoorden, maar hou er mee rekening dat een reactie soms iets langer kan uitblijven.

Onze website is nog volop in ontwikkeling en ons assortiment wordt continu uitgebreid. Kom dus regelmatig terug om de nieuwe artikelen te bekijken.

Al onze artikelen zijn in de staat zoals vermeld. Bij tweedehands artikelen kan het voorkomen dat de artikelen gebruikerssporen vertonen.  De kwaliteit wordt altijd zo goed mogelijk weergegeven.

Wij besteden de grootst mogelijke zorg aan het verpakken en verzenden van de artikelen.

Afhalingen zijn pas mogelijk na afspraak.  Niet alle goederen zijn op adres gestockeerd.

Ondernemingsnummer:  BE0660.560.102
Verantwoordelijk:  Bart Dezitter, Juffrouw Lamotestraat 3, 8800 Roeselare

SInds 01/04/2022 volgt Zittergies niet meer het stelsel van “Kleine onderneming onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belasting.”, maar het standaard BTW-stelsel.  Bullion, verzamelartikelen en tweedehandsprodukten volgen het BTW-Marge stelsel.  Nieuwe toebehoren en Catalogi volgen het BTW tarief van 21% of 6%. 

Rekening nummer: BE32 1030 7964 0102

GSM: +32 (0) 479 324008  (niet bereikbaar op zondag)