Informatie

Zittergies.be is een website (opgestart in 2017 als bij-beroep, en sinds april 2022 in hoofd-beroep) gespecialiseerd in Zilveren & Gouden Bullion  munten.  Hiernaast worden ook toebehoren aangeboden om deze munten op te bergen of te onderhouden.  In 2024 is Zittergie’s ook een officiële verdeler voor Sigma Metalytics, de naam in toestellen om de echtheid van investeringszilver en goud te testen (Precious Metal Verifier)

Zittergie’s is een ONLINE SHOP, en heeft geen fysiek verkooppunt of winkel.  Dit zorgt ervoor dat onze prijzen zeer concurrentieel kunnen worden gehouden.  Omdat we ook rechtstreek bij de verdeler van Scottsdale Mint en Pressburg Mint aankopen, sterkt ons dit ook in zowel prijs als is vertrouwen in de producten die worden aangekocht.  Ons assortiment wordt ook continu uitgebreid.  Kom dus regelmatig terug om de nieuwe artikelen te bekijken.

Al onze artikelen zijn in de staat zoals vermeld. Bij tweedehands artikelen kan het voorkomen dat de artikelen gebruikerssporen vertonen.  De kwaliteit wordt altijd zo goed mogelijk weergegeven.

Wij besteden de grootst mogelijke zorg aan het verpakken en verzenden van de artikelen.

Afhalingen zijn pas mogelijk na afspraak.  Uit veiligheidsoverwegingen zijn de meeste goederen niet op adres gestockeerd.

Ondernemingsnummer:  BE0660.560.102
Verantwoordelijk:  Bart Dezitter, Juffrouw Lamotestraat 3, 8800 Roeselare

SInds 01/04/2022 volgt Zittergies niet meer het stelsel van “Kleine onderneming onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belasting.”, maar het standaard BTW-stelsel.  Bullion Munten, verzamelartikelen en tweedehandsprodukten volgen het BTW-Marge stelsel.  Nieuwe toebehoren en Catalogi volgen het BTW tarief van 21% of 6%.  Gouden Munten, Rounds & bars zijn belast aan 0% BTW.  Zilveren Bars & Rounds zijn belast met 21% BTW.

Rekening nummer: BE32 1030 7964 0102

GSM: +32 (0) 479 324008  (niet bereikbaar op zondag)
NOTA: Indien het de eerste keer is dat je belt, stuur eerst je nummer door via email.  Door de dagelijkse phising telefoons worden onbekende nummers niet meer beantwoord.