Zilver Stacking Abonnement

Wil je op een eenvoudige en voordelig je eigen Zilver Stack aanleggen?  Dan is Zittergie’s Zilver Stacking Abonnement misschien iets voor jou.

Het is een zeer flexibel abonnement zonder enige vorm van verplichting.  Je start en stopt wanneer je zelf wil.  Je kiest het bedrag (maandelijks wijzigbaar) dat bij je mogelijkheden past.  Je kiest de betaalmodaliteit.  En je start …

 

Hoe werkt het?

Je betaalt maandelijks een zelfgekozen bedrag (voor de 15 van de maand). Met het openstaande bedrag van die maand, worden er zilveren munten aangekocht aan de laagste prijs van die maand. Het resterende bedrag wordt meegenomen naar volgende maand.
Na iedere maand ontvang je een mooi overzicht van de aangekochte munten, prijs en openstaand saldo.
De goedkoopste munten worden verdeeld volgens het langstlopende abonnement maw. het langstlopende abonnement krijgt de mooiste aanbiedingen indien er maar een beperkte hoeveelheid voorradig is). Pas op: Bij onderbreking van het abonnement wordt de eerstvolgende datum van betaling na de onderbreking de nieuwe datum van het abonnement. Je stopt en begint wanneer jezelf wil, je kiest zelf het bedrag dat je wil spenderen.
De goederen kunnen, na afspraak, afgehaald of opgestuurd worden. (Gratis levering vanaf €2500,- aankoop)
Bij het stopzetten van het abonnement wordt het openstaande bedrag terug betaald.

 

Uw voordeel:

  • Je geniet altijd van de laagste prijs per/oz (Soms lager dan de goedkoopste op de website)
  • Bij staffel aanbiedingen krijg je altijd de prijs van de hoogste staffel (laagste prijs)
  • Lage instap
  • Groeperen van verschillende aankopen en zo besparen op verzendingskosten (Gratis levering vanaf €2500,- aankoop)
  • Geen zorgen
  • Aangroei zilver stack
  • Aankoop verzekerd tot € 35000,-

 

Voorwaarden:

  • Minimum bedrag per maand: € 50,-
  • Betaling na de 15de maand -> Abonnementsdatum wordt verplaats naar datum van deze laattijdige betaling (belangrijk voor de allerlaagste prijs zeer beperkte hoeveelheden) en de laagste prijs wordt bepaald tussen de datum van betaling en de laatste dag van de maand.
  • Onderbreking in betaling:  Bij meer dan 3 onderbrekingen per jaar wordt het abonnement definitief stopgezet.

 

Zijn er extra kosten aan verbonden?

Er is een jaarlijkse bewaar fee van € 325/jaar (Bewaar fee is steeds per jaar).  Uw stack is verzekerd tot € 35000,-
Abonnement start pas na betaling van bewaar fee.  Indien na het verlopen van het jaar de vernieuwing van de bewaar fee niet op tijd betaald is, vervalt de verzekering.

 

Wat gebeurd er met mijn aangekocht zilver?

Je krijgt maandelijks een overzicht van de aangekochte goederen en de stack tot die datum.  Deze kan, na afspraak, worden opgehaald of opgestuurd (Leveringskosten ten laste van de koper, tenzij bedrag aankoop hoger dan €2500).
De munten worden niet op ons handelsadres bewaard, maar op een beveiligde en verzekerde derden plaats.  Om die reden kunnen stacks enkel opgehaald worden na afspraak minimum 1 week op voorhand.

 

Wat bij ernstige ziektes of overlijden?

Bij de start van het abonnement vragen we naast Uw eigen gegevens ook de gegevens van een vertrouwenspersoon.  Indien er na 3 maanden onderbreking geen gehoor aan mails of andere contact mogelijkheden zal er contact opgenomen worden met de opgegeven contactpersoon.  Er wordt dan per situatie verder gekeken om op een wettelijke manier overdracht te doen van de aangekochte stack.

 

 

Zakelijk Zilver aankopen?

Er zijn diverse aanbieders die je ‘voordelig’ zilverbaren aanbieden zonder BTW.  Je aankoop wordt dan in het buitenland bewaard, of in een douanedepot ondergebracht.  Wat er meestal niet bij vermeld wordt is wanneer je later het zilver fysiek toch bij jezelf wenst te bewaren (indien al de mogelijkheid wordt aangeboden), je naast de verzendkosten toch nog die 21% BTW moet betalen.
Zittergie’s daarentegen zal geen Zilverbaren in je stack opnemen, maar enkel bullion munten met een wettelijke valuta-waarde.  Deze bullion munten vallen onder het BTW-marge statuut en bevatten dus maar een kleine BTW op de winstmarge.  Er zijn dus geen verborgen kosten om je eigen stack bij je te krijgen.