Scottsdale Mint AKTIE

Sinds kort is Zittergies een officiële verdeler van zilver/gouden bullion investeringsmunten geslagen door Scottsdale Mint.

Om de eerste bestelling te ondersteunen en jullie kennis te laten maken met deze fantastische Mint houdt Zittergies een mooie aktie, waar iedereen kan van genieten.  Naast de return waar iedereen kan van genieten, kunnen er verschillende prijzen gewonnen worden.

De aktie loopt vanaf maandag 08/08/2022 tot 02/09/2022.
Bestellingen gedaan na 02/09/2022 komen niet meer in aanmerking voor de aktie.

Overzicht van alle Scottsdale Mint producten


Wat houdt de aktie in?

Op alle produkten aangekocht tussen 08/08/2022 tot 02/09/2022 krijg je na levering van de produkten een online waardebon met een tegoed van 1% van de aangekochte waarde.  Deze waardebon is geldig tot 31/12/2022 en kan 1x gebruikt worden.  Er is geen minimum aankoopwaarde en er zijn geen uitgesloten produkten die je hiermee kan aankopen.  Een waardebon kan niet worden uitbetaald, noch kan een overschot terug worden betaald.

Per gestarte aankoopschijf van € 100,- aan Scottsdale Mint produkten zal je een lot nummer ontvangen.

LEVERING:
De bestellingen van de Scottsdale Mint producten zullen pas na de aktie worden verzonden.  De munten die besteld worden tijdens de aktie maken deel uit van onze eerste bestelling bij Scottsdale Mint.  Hou hierdoor rekening met een levertijd van +/- 3 weken na de aktie.

Wat valt er te winnen?

Het aantal prijzen hangt af van het succes van de aktie, en zal als volgt verdeeld worden:

Per verkochte (in periode)Prijs
250 oz Zilver1 x Scottsdale Mint 1oz Zilver muntVoorwaarden:

WEDSTRIJD:
Aktie is enkel geldig voor klanten uit België en Nederland.
Wedstrijd is enkel geldig voor betaalde bestellingen/aankopen tussen 08/08/2022 en 02/09/2022.  Enkel de aankopen van Scottsdale Mint producten worden in aanmerking genomen.  Indien blijkt dat er van de bestelde producten geen voldoende voorraad meer is bij Scottsdale Mint, kunnen de verdiende lotnummers geldig blijven indien het bedrag met andere producten wordt opgevuld (dat hoeven dan geen Scottdale Mint producten te zijn).  Indien dat deel van de bestelling wordt geannuleerd, vervallen ook het respectievelijk deel van de lotnummers.
Om te kunnen deelnemen aan de wedstrijd moeten de bestellingen betaald zijn voor het einde van de aktie, dus ook bestellingen die zullen worden opgehaald.
Het is mogelijk, afhankelijk van het succes van de aktie, dat bestellingen die Scottsdale Mint producten bevatten, pas na de aktie worden verzonden.
De gewonnen prijs is vast en kan niet worden omgeruild tegen andere producten of geld.
Verzending is ten laste van de winnaar.  Deze kan ervoor kiezen om deze samen met een volgende bestelling te laten opsturen.

1% CASHBACK in de vorm van een WAARDEBON:
Op alle aankopen van Scottsdale Mint Producten die bij Zittergies zijn gedaan tussen 08/08/2022 en 02/09/2022 en betaald voor het einde van de aktie (02/09/2022), ontvangt de koper 1% in waardebon terug.  Deze waardebonnen zijn specifiek voor deze aktie en hebben een beperkte geldigheid, namelijk geldig tot 31/12/2022.  Ze kunnen ook gebruikt worden om niet Scottsdale Mint producten of zelfs toebehoren mee aan te kopen.  De bonnen zijn 1x geldig, kunnen niet meerdere keren voor één of meerdere aankopen worden gebruikt.  Bij poging tot misbruik verliest de bon onmiddellijk zijn waarde en worden eventueel geplaatste bestellingen/aankopen met deze bon geannuleerd.


VEEL SUCCES

opgemaakt 06 augustus 2022